Home / Go!  / Rolls Royce ziet sterren

Rolls Royce ziet sterren

Zij die het zich kunnen veroorloven kopen graag iets speciaals voor hun geld. Zoals een auto die de buurman nu eens niet heeft.

Leuke optie is dan deze Wraith Luminary, gebouwd in een oplage van 55 stuks. Hyper exclusieve, met de hand gebouwde meesterwerken, ontworpen door het Rolls-Royce Bespoke ontwerpteam en bedoeld voor liefhebbers van pure luxe over de gehele wereld. Met die oplage is de kans dan ook klein dat je er in Nederland nóg een tegen komt.

De Wraith Luminary is vooral een eyecatcher qua design. De nieuwe lakkleur Sunburst Grey symboliseert het licht van de zon tijdens het ‘gouden uur’, het moment dat de zon net is opgekomen. Daarvoor is de lak verrijkt met koperkleurige metaaldeeltjes in de bovenste laag.

Het interieur is verrijkt met elementen in Tudor Oak. Dit uit Tsjechië afkomstige eikenhout is gekozen vanwege de diepe kleur en fijne structuur en voor het eerst is het hout van binnenuit verlicht: 176 ledjes schijnen door het speciaal geperforeerde fineer heen en dat geeft, in combinatie met de verlichte sterrenhemel in het dak letterlijk een ongekende uitstraling aan het interieur. De sterrenhemel is ook door de Bespoke-specialisten van Rolls-Royce onder handen genomen en de 1.340 lichtpuntjes, jawel,  zijn handmatig zo geconfigureerd dat een hemel met vallende sterren is ontstaan. Acht verschillende vallende sterren zijn afwisselend te zien in de verlichte dakhemel. Al rijdend mag je dus continu wensen doen. Alsof er überhaupt nog iets te wensen over is als je deze wagen kunt kopen.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: