fbpx
Home / Hi-tech  / Geluidsdoos

Geluidsdoos

We hebben eindelijk de ideale tafelradio ontdekt. En dit is ‘m…

Tom DeVesto, de man die ooit het bekende audiomerk Tivoli op de wereld zette, is inmiddels dik 70 jaar oud. Maar in plaats van achter de geranium te gaan zitten, begint hij aan een nieuw project: Como Audio. Een soort tafelradio’s 2.0. Weer in karakteristieke massief houten doosvorm, en binnenin louter intelligentie en kwaliteit. OVer 2 x 30 Watt topspeakers speelt hij alles wat je kunt bedenken: cd’s, FM-radio en DAB+; via Bluetooth en NFC kan hij draadloos worden aangesloten op het thuisnetwerk om gebruik te maken van streaming diensten als Spotify Connect, TIDAL, Deezer, Napster en Amazon Music. En de bediening kan via het display, maar ook een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zelfs  multiroom koppeling met extra luidsprekers is mogelijk.

De Como Audio Musica kost vanaf 699,- www.comoaudio.eu

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD