fbpx
Home / Like & Win  / Al Pacino is terug!

Al Pacino is terug!

Hier worden we altijd blij van: Al Pacino die weer eens mag schitteren op het witte doek. Ditmaal in de bloedstollende misdaadfilm Hangman.

In Hangman zien we rechercheur Archer (Pacino) die al 36 jaar bij de afdeling moordzaken werkt en die wordt gekoppeld aan de jonge profiler Ruiney (Karl Urban; Star Trek, Thor) om samen één van de meest gewelddadige seriemoordenaars van de stad op te sporen. Al snel bevinden de politieagenten zich in een zenuwslopende race tegen de klok, wanneer een seriemoordenaar elke 24 uur een slachtoffer ophangt en op het stoffelijk overschot een aanwijzing achterlaat, zodat een en ander ontaard in een macabre variant op het spel  galgje.

Hangman draait vanaf 10 mei in de bioscoop. Zien? GW verloot 3×2 vrijkaarten. Winnen: stuur dan snel een email met je NAW-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. Hangman.

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD