fbpx
Home / Like & Win  / Gegil en geschreeuw in Ghostland

Gegil en geschreeuw in Ghostland

Voor wie van griezelen en schrikeffecten houdt. Of het wel lachen vindt om naar anderen te kijken die uit angst hun ogen dichtknijpen…

Ghostland is een ouderwetse horrorfilm die gaat over… een horror-auteur. Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe onderkomen dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. Deze traumatische nacht drijft de twee zussen uit elkaar. Beth, de oudste dochter, wordt een beroemde horrorauteur met een perfect gezin en leven in Los Angeles, terwijl haar zus Vera haar trauma niet kan verwerken en ten onder gaat aan paranoïde aanvallen.

Zestien jaar later komen de zussen en hun moeder weer bij elkaar in het huis waar Pauline en Vera al die tijd zijn blijven wonen. En je raadt het al: daar gaan enge dingen gebeuren….

Ghostland draait vanaf 24 mei in de bioscoop. Zien? GW verloot 4×2 vrijkaarten. Winnen: stuur dan snel een email met je NAW-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. Ghostland.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD