fbpx
Home / Food & Drinks  / Komkommerdag

Komkommerdag

KomKommerdag

Binnenkort is het Wereldkomkommerdag. Wisten wij ook niet, maar nu dus wel. En dat heeft zo zijn voordelen…

De Amsterdamse club De Marktkantine accepteert op 14 en 15 juni namelijk komkommers als geldig betaalmiddel. Van iedereen? Nee, helaas niet. Slechts een selecte testgroep kan twee dagen met het ‘groene goud’ in de tuin van de club betalen, in pop-up bar De Komkommerkantine. De koers van de komkommer wordt op dit moment ingeschat op één Hendrick’s Gin & Tonic.

Het goede nieuws: ook jij kunt deel uitmaken van die testgroep (18+). Aanmelden kan namelijk via een WhatsApp naar +316 54 34 59 23. Uit alle aanmeldingen worden de meest wonderbaarlijke individuen geselecteerd voor een bezoekje aan de bar en zij krijgen op vertoon van hun legitimatie toegang. Dus: kruiwagens vol komkommers mee? Helaas, vanwege de fluctuerende koers kan er maximaal 1 komkommer per gast ingewisseld worden. Alle volgende drankjes zijn voor reguliere euro’s te koop. De Komkommerkantine accepteert overigens wel komkommers in alle soorten en maten.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD