fbpx
Home / Like & Win  / Keiharde Actie!

Keiharde Actie!

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit…

De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), een advocaat wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze drugsbaron. Maar wanneer het meisje als ‘collateral damage’ wordt gezien komt haar lot tussen de twee mannen in te staan. En opeens beginnen ze alles waar ze voor vechten in twijfel te trekken…

Zetje schrap voor een portie rauwe en nietsontziende actie!

Sicario: Day of the Soldado draait vanaf 5 juli in de bioscoop. Zien? GW verloot 3×2 vrijkaarten PLUS 3 dvd-paketten met daarin Sicario (deel 1), Prisoners en Gunman! Winnen: stuur dan snel een email met je NAW-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. Sicario.

 

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: