fbpx
Home / Like & Win  / Neem een abonnement en ga op reis!

Neem een abonnement en ga op reis!

Neem een abonnement op GW magazine en win een reis naar Florence. Je verblijft in hotel L'Orologio, midden in het centrum van de stad.

Wil je de beste verhalen uit GW MAGAZINE nooit meer missen? En bovendien kans maken op een trip naar Florence, inclusief een exclusief verblijf in een van de mooiste hotels in deze bijzondere stad , Hotel L’Orologio?

Neem dan nu een ABONNEMENT op GW MAGAZINE, voor slechts € 25,-. (Inclusief het WATCH JAARBOEK twv € 14,95)! Je maakt dan kans op (een reis naar en) verblijf in Hotel L’Orologio, dat uitkijkt over de Santa Maria Novella, één van de mooiste en oudste pleinen van Florence, in het centrum van de stad en slechts een paar minuten van de Duomo en de Ponte Vecchio. Het is een elegant en modern 4-sterren hotel dat opvalt door zijn thematisch vormgegeven interieur, geïnspireerd door de magische wereld van de Haute Horlogerie. Elke verdieping van het hotel vormt een eerbetoon aan beroemde merken als Rolex, Vacheron Constantin en Patek Philippe. Alle kamers zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zoals marmeren badkamers en accessoires die qua vorm doen denken aan onderdelen van horloges. Check: www.whythebesthotels.com

De te verloten reis is voor 2 personen en bestaat uit: 2 overnachtingen in een luxe 2-persoonskamer, 2 x ontbijt en 2 x retourvlucht vanaf Amsterdam naar Florence. De trip dient plaats te vinden in overleg, tussen 1 december 2018 en 31 maart 2019 (feestdagen, speciale evenementen en congresdagen uitgezonderd). Alle overige kosten zijn voor rekening van de deelnemers. De winnaar van deze reis krijgt eind november 2018 persoonlijk bericht.

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: