fbpx
Home / Food & Drinks  / Bed met Bubbels in Maison Moët

Bed met Bubbels in Maison Moët

Bed met bubbels

In een romantische bui? Verras haar dan met een verblijf in Maison Moët. Oké, het is geen Château de Saran, het originele huis van Moët & Chandon, maar komt akelig dicht in de buurt…

Maison Moët bestaat voor een periode van slechts zeven weken (van vrijdag op zaterdag tussen 19 oktober en 9 december 2018) en is helemaal in Moët-stijl: de suites dragen de namen van belangrijke figuren uit de geschiedenis van het champagnehuis, van Madame de Pompadour tot Jean Remy Moët en elke suite heeft een eigen karakter. Tijdens het verblijf word je ondergedompeld in luxe… en natuurlijk de nodige champagne (circa en liter pp hebben we ons laten vertellen). Kortom, 2 dagen om samen te relaxen, inclusief proeverij, een 5-gangen-champagne-diner en digestief, gevolgd door een avond gevuld met muziek, film en waar het een en ander maar toe mag leiden. En de morning after natuurlijk een petit-déjeuner op bed. Nog wat extra’s? Voor een extra stijlvolle aankleding kun je, tegen meerprijs, high-fashion items uit de capsule wardrobe huren en ook een haal/breng VIP-service in BMW 7 Serie met chauffeur behoort tot de prettige opties.

Kost €230,- of €250,- per persoon, afhankelijk van de suite. Inmiddels volgeboekt of wil je op een ander moment? Parc Broekhuizen, waarin Maison Moët is gevestigd, is ook gewoon de rest van het jaar open. Maar dan zonder dat specifieke en eenmalige(!) champagne-sfeertje.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD