fbpx
Home / Like & Win  / KIN, een misdadige-thriller-scifi

KIN, een misdadige-thriller-scifi

Beetje vreemd, volstrekt ongeloofwaardig, maar absoluut leuk om te zien: Kin, een misdaadthriller met een sci-fi twist, is het verhaal van de 14-jarige Eli (Myles Truitt) en zijn oudere broer Jimmy (Jack Reynor)…

Tijdens het verkennen van een verlaten bouwterrein vindt Eli in het puin een vreemde metalen doos. Hij weet niet wat het is, maar als hij het vasthoudt verandert het ding in een wapen en Eli besluit het goed te bewaren. Tegelijkertijd is zijn broer Jimmy net vrij gekomen uit de gevangenis. Hij is nog geld schuldig aan de lokale gangster Taylor (James Franco), maar het plan om hem terug te betalen loopt helemaal fout. Er zit voor Jimmy en Eli niks anders op dan op de vlucht te slaan met een wraakzuchtige crimineel, de FBI en twee geheimzinnige soldaten op hun hielen en het mysterieuze wapen als enige, maar o zo krachtige, bescherming. Met de hulp van Milly (Zoë Kravitz) die ze onderweg ontmoeten, ontdekken de broers al snel de gevolgen van hun acties en geheimen.

Voorproefje krijg je hier:

KIN draait vanaf 20 september in de bioscoop. Zien? GW verloot 2×2 vrijkaarten! Winnen: stuur dan snel een email met je NAW-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. KIN.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD