fbpx
Home / Books  / Met de Ferry naar Parijs

Met de Ferry naar Parijs

“Om te beginnen ga ik ervan uit dat je al ruimschoots aan je toeristische plichten hebt voldaan en alle grote toeristische trekpleisters inmiddels hebt bewonderd. Met mijn boek wil ik je laten zien dat Parijs zoveel méér te bieden heeft…”

“Weg van de platgetreden paden, de busladingen toeristen. Op zoek naar originele buurten en exotische wijken waar je de stad en haar inwoners echt zult leren kennen.” Aldus Ferry van Vliet, Parijs-kenner van de hoogste categorie. Zijn weblog Paris FvdV telt inmiddels meer dan 650.000 volgers, hij is driemaal genomineerd voor de Paris Golden Blog Awards, lid van het Atelier Néerlandais en ambassadeur van Parijs. En nu is er het boek: Ongewoon Parijs. (160 pagina’s full color, uitgever Edicola, € 19,95 – ISBN 978-94-92500-81-6)

GW verloot 3 door Ferry himself gesigneerde exemplaren van dit bijzondere boek! Winnen? Stuur dan snel een e-mail naar info[at]gentlemenswatch.com met in het subject-veld het antwoord op de volgende vraag: in welke stad staat de Eiffeltoren (hint: het is niet Berlijn of London). Succes! 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: