fbpx
Home / Places  / Griezel rum

Griezel rum

Ben jij een rum-liefhebber, gek op enge films, op zoek naar een leuk uitje voor een anders verloren maandagavond of een combinatie van dit allemaal? Lees dan vooral even verder….

Maandag 29 oktober van 19.00 – 00.00 uur wordt namelijk het historische horrorverhaal van The Kraken Black Spiced Rum tot leven worden gebracht tijdens Screamfest in Theater Amsterdam. Met als thema: Horrors from the Deep. Vorig jaar was Screamfest in London zo succesvol dat het gegil straten verderop te horen was. Of dat aan de genuttigde rum lag of de kwaliteit van het griezelwerk, durven wij niet te zeggen. Maar dat kun je dus zelf ondervinden tijdens deze eerste editie van Screamfest in Nederland. Tickets à 15,- boek je HIER.  Voor dat geld krijg je best veel: een angstaanjagende filmvertoning, ‘Black Inked’ snacks, photobooth, één gratis The Kraken cocktail, foto contest, gratis loterij met Kraken prijzen, muziek met DJ, face- & airbrush artiesten, 50% korting op The Kraken cocktails*, gemuteerde zeemeerminnen, herrezen piraten, zeemonsters en freakin’ more.

Voor wie het rumlabel Kraken niet kent

The Kraken Black Spiced Rum is afkomstig uit het Caribische gebied en vernoemd naar het legendarisch zeemonster dat bekend staat om zijn dodelijke tentakels, vlijmscherpe tanden en onverzadigde eetlust. De rum is een intens rijke en krachtige drank met een soepele afdronk. Net als de inkt, die het beest gebruikt om zijn prooi te bedekken, is de rum diepzwart gekleurd. Gedistilleerd van een natuurlijk zoete melasse, wordt The Kraken vermengd met 13 geheime kruiden, tonen van vanille, kaneel, citrus, kruidnagel, peperkorrels en gevaar. Vooral veel gevaar.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD