fbpx
Home / Like & Win  / Robin Hood is terug. En hoe!

Robin Hood is terug. En hoe!

Dus jij denkt dat Robin Hood een oudbakken sprookje is? Ga dan vooral deze film kijken!! 

Want zo dynamisch heb je de edele struikrover uit Nottingham nog niet eerder gezien. Het verhaal: Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood was verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een daarom opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten een verrassende vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen. Een voorproefje van hoe heftig dat eraan toegaat zie je hier

Overtuigd om meer te willen zien? Dan heb je geluk! 

GW verloot namelijk 3 prijzenpakketten, bestaande uit:

2 vrijkaartjes PLUS een unieke Robin Hoody en een even unieke pijl-en-boog-pen! 

Winnen? Stuur dan een mailtje naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. Robin Hood. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Robin Hood draait vanaf 22 november in de bioscoop.

Mocht je vóór de film nog even een prettig restaurant willen bezoeken, denk dan een HIER aan!

 

 

 

 

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD