fbpx
Home / Gadgets  / Tovertijd

Tovertijd

Tovertijd

Magie: de Story van Flyt toont zijn tijd met een zwevende knikker…

Bij benadering weliswaar, want één knikker kan natuurlijk nooit uren én minuten tonen. Wie meer precisie wenst kan het backlit display aanklikken, waarna de exacte tijd digitaal oplicht in het hart van deze walnoot- of eikenhouten cirkel. De Story van het Zweedse Flyt kan daarnaast ook gebruikt worden als visuele countdown. Bijvoorbeeld wanneer je over negen maanden je eerste kind verwacht, of wanneer je een meeting niet langer dan een uur wilt laten duren. Via een app stel je de gewenste tijdmeting in en Story telt geduldig af, laat de magnetisch zwevende knikker zijn rondjes draaien, precies in het tempo dat jij wens. Kost 799,-

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: