fbpx
Home / Like & Win  / The Hummingbird Project – De snelste weg naar extreme rijkdom

The Hummingbird Project – De snelste weg naar extreme rijkdom

Tijd is geld, soms letterlijk. Want slechts enkele milliseconden tijdwinst kunnen je per jaar vele miljoenen winst opleveren. Hoe? Dat leer je in de fascinerende film The Hummingbird Project. Haal je schep maar vast tevoorschijn!

De neven Vincent (Jesse Eisenberg) en Anton (Alexander Skarsgård) hebben een even bizar als geniaal plan om rijk te worden: een glasvezelkabel in een rechte lijn van Kansas naar New Jersey trekken. Het doel is om één milliseconde te winnen in de dataoverdracht waardoor hun klanten sneller zijn dan de concurrentie op de beurs en de miljoenen binnen zullen stromen. Voor het zover is moet Vincent een logistieke nachtmerrie op zien te lossen want de lijn moet dwars door bergketens, meren en privéland gaan lopen. De investeerders maken zich grote zorgen maar Vincent bluft keer op keer hun zorgen weg. Ondertussen heeft Anton nog niet helemaal uitgevogeld hoe hij de kabelverbinding snel genoeg kan krijgen. De druk om te slagen is immens en terwijl de tijd dringt worden ze op de hielen gezeten door hun voormalige baas Eva Torres (Salma Hayek). Een meedogenloze handelaar die er alles aan doet om het tweetal te slim af te zijn. Maar Vincent en Anton zijn vastbesloten om letterlijk dwars door Amerika te boren en hun krankzinnige plan ten koste van alles te voltooien.

Draait vanaf 21 maart in de bioscoop. Gratis heen? GW verloot 3 x 2 vrijkaarten! Winnen kun je door een e-mail met naw-gegevens te sturen naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. The Hummingbird Project

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD