fbpx
Home / Horloges  / Hoogvlieger

Hoogvlieger

Van Der Gang

In 2014 introduceerde Van der Gang zijn visie op het vliegeniershorloge, toepasselijk genaamd Vlieger. Precies 5 jaar later wordt er een exclusieve jubileum-editie uitgebracht, de Vlieger Limitée, met een warme antraciet gekleurde wijzerplaat en Luminova wijzers en cijfers.

Op de wijzerplaat vind je een 2e tijdzone, AM/PMaanduiding op 12 uur, grote datum en de chronograaf functies. Het uurwerk is een ETA 7751, in de Van der Gang-manufactuur omgebouwd en aangevuld met intern ontwikkelde complicaties. De bescheiden 41 mm kast heeft een fraaie Diamond-Like-Carbon (DLC) coating die na verloop van tijd de stalen kast een bijzonder patina geeft. Het 2,6 mm dikke saffierglas van de Vlieger Limitée is voor deze editie uitgevoerd in het groen. De pusher op 8 uur en hieraan verbonden tweede tijdzone zijn beide uitgevoerd in een warme oranjetint, zodat de relatie tussen deze twee direct duidelijk is. De rotor, zichtbaar door de glazen kastbodem, verwijst naar het Vlieger jubileum en vermeldt het unieke serienummer. De nylon band is afgewerkt met kalfsleer en het horloge wordt geleverd in een genummerde handgemaakte box. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt tot slechts 25 exemplaren! Kost € 15.800,- Voor meer informatie kijk HIER!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: