fbpx
Home / Like & Win  / John Wick is terug!

John Wick is terug!

John Wick, een van de leukste neo-noir actiethrillers van de afgelopen jaren, is aanbeland bij Deel III. Ga er maar even goed voor zitten!

Inderdaad, wicked John Wick (Keanu Reeves) is terug. En wel met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John ex-communicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Keanu Reaves en Halle Berry in het spectaculaire John Wick Parabellum

Natuurlijk wil je deze film zien. Check daarom snel onze

DUBBELE John Wick Parabellum actie

Allereerst verloten we 2 x 2 vrijkaarten voor de speciale BBB Kinepolis voorpremières ergens bij jou in de buurt. BBB staat voor Bier, Burgers & Blockbuster. Je mag dan GRATIS naar de film en verse hamburgers en ijskoud bier kosten op deze exclusieve avond  slechts € 1,- per stuk! (de BBB voorstellingen zijn op woensdagavond 15 mei in Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht en op vrijdagavond 17 mei in Emmen en Schagen). Meer info: HIER

Bovendien verloot GW 3 x 2 vrijkaarten voor de reguliere voorstellingen, plús drie JW3-caps.

WINNEN? Stuur dan razendsnel een email met je naw-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. John Wick EN geef aan waar je voorkeur naar uitgaat: BBB voorpremière of normale tickets!

John Wick Parabellum draait vanaf 16 mei in de bioscoop.

Voorproefje?

 

 

 

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: