fbpx
Home / Gear  / Coole dingen voor buiten

Coole dingen voor buiten

Rooster

Altijd en overal barbecueën. Of je nu lekker aan het varen bent, op de fiets het land verkent of in je cabrio rond toert. De compacte NomadiQ BBQ kan met je mee. Het apparaat is in opgevouwen toestand zo groot als een schoudertas en weegt niet meer dan 5,6  kilo’s. Binnen een paar seconden klap je hem open, staat hij dankzij de brede voeten stevig op de grond, sluit je hem aan op een gastankje en is hij klaar voor gebruik. Blij werden wij van de twee grillgedeeltes, die je afzonderlijk kunt bedienen. Zo kun je zelfs producten die een andere temperatuur nodig hebben gelijktijdig bereiden! Handige opvangbakjes voor het vet zorgen ervoor dat je schoon werkt en de bbq achteraf reinigen is een fluitje van een cent. Kost € 399,- www.nomadiqbbq.com.

 

Sound

We probeerden vele varianten, maar voorlopig zijn deze favoriet. Niet alleen omdat ze prima in je oor passen en zo licht zijn dat je ze bijna niet voelt. Maar vooral ook omdat Samsung het optimaliseren van de geluidskwaliteit over liet aan de experts van audiomerk AKG, resulterend in een mooi uitgebalanceerde sound. Ook fijn: de accu’s bieden lange luistertijden. Zes uur voor het streamen van Bluetooth-geluid, vijf uur als je belt. Opladen doe je in de case, al dan niet draadloos vanuit je S10 smartphone. En ook de virtuele assistent Bixby is geïntegreerd in de Buds, zodat je met je stem, dus zonder je smartphone te hoeven pakken, kunt bellen of een bericht versturen. De Galaxy Buds kosten € 149,99.  www.samsung.com/nl/wearables/.

 

Comfort

De Keb Jacket van Fjällräven was al één van de fijnste technische jassen voor adventure-seekers. Maar onder het motto ‘van goed naar beter’ heeft de fabrikant ‘m toch nog maar ’s onderhanden genomen. Gelukkig, de hybride constructie van oersterk G-1000 Eco (gerecycled polyester en organisch katoen) gecombineerd met stretchstof, bleef behouden. Dat betekent goede bescherming (afhankelijk van hoe zwaar je hem waxt) gecombineerd met prima bewegingsvrijheid, precies zoals we dat graag hebben. De nieuwtjes blijken comfortabel én zinvol: een betere pasvorm met minder overtollig materiaal, een nieuw ontworpen capuchon die makkelijker verstelbaar is met een fijne hoge kraag, betere ventileermogelijkheden onder de armen en last but not least kleine lusjes in de karakteristieke grote borstzakken, handig voor het veilig bevestigen van een mobiel of GPS.  Kost € 299.95 www.fjallraven.nl

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD