fbpx
Home / Hi-tech  / Een beetje meer TV

Een beetje meer TV

Op zoek naar een nieuwe tv maar moeite met kiezen uit al dat moois in de showrooms? Dan helpen we je graag een handje.

Op zoek naar een nieuwe tv…

maar moeite met kiezen uit al dat moois in de showrooms? Dan helpen we je graag een handje. Deze Philips OLED+ 903-tv biedt namelijk een aantal interessante pluspunten die je nergens anders vindt. De tv combineert het beste van OLED-technologie met de Philips P5 Perfect Picture beeldprocessor. Concreet: een combinatie die levensechtheid naar een compleet nieuw niveau tilt.

Van de subtielste highlight tot de diepste schaduw…

de details worden weergegeven met een nauwkeurigheid die vergelijkbaar is met wat het menselijk oog kan waarnemen. Kleuren zijn natuurgetrouw en bewegingen ongekend vloeiend. En dat alles wordt ondersteund door het unieke driezijdig Ambilight-systeem, dat het scherm nog veel groter doet lijken dan dat het is. De intelligente LED’s aan de randen van de TV schijnen namelijk de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. Zo krijg je het gevoel alsof je middenin de actie zit.

Extra fijn is dan…

dat ook het geluid van ongekende kwaliteit is. Voor deze tv werkte Philips namelijk samen met de vooraanstaande Britse luidsprekerproducent Bowers & Wilkins, met als resultaat een stijlvol, discreet geïntegreerd speakersysteem aan de onderkant en achterkant van het scherm dat een fantastisch geluid levert. En last but not least is er die metalen toverstaf die de meeste mensen een afstandsbediening noemen. Je kunt hier je tv mee bedienen via de toetsen of gebruik maken van de ingebouwde microfoon waarmee je dankzij Google Assistant de tv commando’s kunt geven. Ook kun je verbinding maken met je smartphone om bijvoorbeeld YouTube video’s rechtstreeks af te spelen op je beeldscherm. Kortom, als het gaat om dingen die er echt toe doen, perfect beeld én geluid én design, dat bovendien nog eens slim is ook, dan kun je onmogelijk om de Philips OLED+ 903 heen.

De OLED+ 903 is verkrijgbaar in een 55 inch- en een 65 inch-uitvoering. Adviesprijs vanaf €2199,-.

www.philips.nl/OLED+

OLED-903-Lifestyle-7

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD