fbpx
Home / Books  / Lekker mee op vakantie!

Lekker mee op vakantie!

Het verhaal van schrijver Thomas Olde Heuvelt is uniek. Hij schrijft ‘on-Nederlandse’ boeken en kreeg in 2016 een enorm succes in de VS en Groot Brittannië met zijn thriller HEX. Vervolgens ging hij zes weken op tournee door de VS, overlaadde niemand minder dan Stephen King hem met lof en inmiddels lggen de scenario’s voor een TV-serie klaar, geschreven door Gary Dauberman, de man achter succesvolle horrorfilms als It ,The Conjuring en Annabelle.

Pas ná dit succes in Amerika werd Thomas ook in Nederland bekend, en werden meer dan 75.000 exemplaren van HEX verkocht. Onlangs verscheen zijn nieuwe, vuistdikke boek Echo én schrijft hij op uitnodiging van het CPNB het Thrillergeschenk, dat in juni met meer dan 300.000 exemplaren wordt verspreid door alle boekhandels van Nederland.

Thomas is zelf een fervent bergbeklimmer. Dit vormt de basis voor Echo, dat gaat over Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin, die worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is slecht, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn… Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Een moeizame revalidatie volgt, maar algauw beseft Nick dat er iets met hem aan de hand is…

Luitingh–Sijthoff – 544 pag – € 21,99

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD