fbpx
Home / Fashion  / Looking Cool, feeling Koel

Looking Cool, feeling Koel

GANT_FW19_SEPT_SHIRT

Ziet eruit als tijdloze ‘stadskleding’, maar is slimmer dan dat. De Tech Prep collectie van Gant is zo ontworpen dat je alles aankunt, wat er ook gebeurt.

Of je nu van de ene naar de andere meeting, kantoor of zelfs de hele stad door rent, Tech Prep houdt je koel, ook als je dat zelf niet bent. Bij de ontwikkeling van Tech Prep heeft Gant een nieuwe, slimme stof gecreëerd die helpt om het vocht van je lichaam af te voeren. De zogenaamde ‘performance garen’, op basis van natuurlijke vezels, geven de stof bovendien extra stevigheid, zonder deze te verzwaren. Dit zorgt ervoor dat alle Tech Prep items ademend zijn en het lichaam koel en comfortabel houden. Ook fijn: de nieuwe Tech Prep collectie beschikt over prettige stretch-eigenschappen, waardoor je je nog makkelijker beweegt. Voor de herfst/winter 2019 is de Tech Prep collectie uitgebreid. Waar het eerder alleen om overhemden ging, zijn er dit seizoen de iconische Heavy Rugger, parka’s, chinos, jeans en jacks bij gekomen. Check hier de complete Tech Prep collectie!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD