fbpx
Home / Books  / Boeken GW Najaar ’19

Boeken GW Najaar ’19

In de stilte van de nacht – Michael Connelly

 

Een jonge agente en een ouwe rot in het vak gaan samen achter de moordenaar van Daisy aan. Klinkt simpel en saai maar de dialogen in deze politieroman zijn snel en snedig en het plot ontwikkelt zich verrassend. Dik 400 pagina’s smullen geblazen.

 

Uitgeverij Boekerij, € 21,99

In de stilte van de nacht - Michael Connelly

Grandi gusti – Katie Parla

 

Een culinaire liefdesbrief aan het zuiden van Italië. Dat is dit verrukkelijke kookboek van Katie Parla zeker! Mooie en bijzondere verhalen, persoonlijke ontdekkingen en ruim tachtig recepten met lekkernijen die zo typerend zijn voor de regio’s van onder andere Puglia, Calabrië en Campania.

 

Uitgeverij Karakter, €25,99

Grandi gusti – Katie Parla

Een reis om de wereld in 80 bomen – Jonathan Drori

 

Dit boek staat voor een unieke reis vol weetjes en feiten over bijzondere én gewone bomen. Expert Jonathan Drori voert je mee naar de lindeboom op de Berlijnse boulevard Unter der Linden, naar bomen in Marokko waar geiten in klimmen en naar de enorm hoge sequoia’s in Californië. Drori is natuurbeheerder van verschillende liefdadigheidsinstellingen en ambassadeur van het WNF. De mooie illustraties maken het tot een fijn lees- én kijkboek.

 

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, € 24,99

Een reis om de wereld in 80 bomen - Jonathan Drori

Blauwe maan – Lee Child

 

Alweer zijn 24e avontuur; hoofdpersoon Jack Reacher zit nooit stil lijkt wel. Dit keer gaat hij de strijd aan met twee meedogenloos rivaliserende criminele bendes. Hij komt ze op het spoor tijdens een rit met de Greyhoundbus waar hij een oude man behoedt voor een overval. Langzaamaan wordt je het verhaal ingesleurd en laat het boek je niet meer met rust. Niet voor niets ontving Lee Child een aantal thriller Awards!

 

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, € 20,99

Blauwe maan – Lee Child

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD