Home / Food & Drinks  / Ervaar een magische kerstbrunch bij Waldorf Astoria

Ervaar een magische kerstbrunch bij Waldorf Astoria

Als er een plek is waar de magie van kerst extra wordt onderstreept is het wel bij het Waldorf Astoria in Amsterdam. De kookkunsten van chef Sidney Schutte’s team en de bijzondere creaties van pâtissier Vipin Charly komen op 25 december samen tijdens een magische kerstbrunch bij Goldfinch Brasserie.

Vijf gangen feest

We zijn niet allemaal helden in de keuken, dus kun je er net zo goed een uitstapje van maken met het hele gezin. De Festive Brunch zal namelijk jong en oud bekoren. De gerechten zijn smaakvol en speels opgemaakt. Zo is de eerste gang een interpretatie van de Hollandse garnalencocktail in de vorm van een sneeuwman en het nagerecht een heuse mini kerstboom van 64% Manjari chocolade en een verfijnde vulling van mandarijn. Er is zowel een hele als een halve wine pairing beschikbaar om de brunch mee te begeleiden.

Nog meer kerst op het menu

Naast de gezellige, informele kerstbrunch bij Goldfinch Brasserie biedt het Waldorf Astoria in Amsterdam nog tal van feestelijke (culinaire) belevenissen. Ook het twee-Michelinsterren restaurant Spectrum serveert op kerstavond en eerste Kerstdag feestelijke menu’s. De Afternoon Tea is eveneens in een feestelijk jasje gestoken. Tot 5 januari kun je hiervoor bij het knisperende haardvuur behaaglijk neervlijen in de iconische Peacock Alley.

Reserveren

Meer informatie op de website van het Waldorf Astoria. Reserveringen (tot 5 personen) kunnen telefonisch worden gemaakt via +31 (0) 20 7184643 of per e-mail naar [email protected]

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.