fbpx
Home / auto's  / Een McLaren of… een McLaren

Een McLaren of… een McLaren

McLaren Elva

Maak kennis met Elva, McLarens nieuwe roadster in de Ultimate Series. En als je toch aan het wegdromen bent, kijk dan ook eens naar ’s werelds enige en echte zak-McLaren!

Met deze eerste open-cockpit straatauto voegt het merk een nieuwe dimensie toe aan de bestaande topmodellen. Denk je maar eens in: met open dakje in minder dan drie seconden van 0-100 en in 6,7 seconden van 0-200 km/h. En dat allemaal dankzij een 815 pk twinturbo McLaren V8.

 

Net als eerder de McLaren P1TM, de McLaren Senna en de McLaren Speedtail wordt de nieuwe McLaren Elva in beperkte aantallen gebouwd. De totale oplage telt slechts 399 exemplaren, dus je moet er snel bij zijn. Alhoewel, met een prijskaartje van bijna 1,8 miljoen euro zal er geen rij bij de kassa staan.

McLaren Elva

De OnePlus 7T Pro McLaren-editie

Iets boven budget, of heb je na de aanschaf nog wat wisselgeld over? Check dan direct ook even deze nieuwe OnePlus! De OnePlus 7T Pro McLaren-editie is geïnspireerd op het kenmerkende McLaren-design en is een ode aan de innovatieve geest van het merk. De kwalitatief zeer goed ogende en aanvoelende smartphone wordt subtiel en stijlvol geaccentueerd door het voor McLaren iconische papaja-oranje – een eerbetoon aan McLaren Racing en ook terug te zien in de huidige McLaren Racing Formule 1-auto. Dit aandacht voor detail komt ook terug in het bijgeleverde (!) telefoonhoesje, dat exclusief voor deze McLaren-editie werd ontwikkeld. Het hoesje is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met Alcantara, een composietmateriaal dat aangenaam aanvoelt, ontzettend duurzaam is en voor een goede grip zorgt.

OnePlus 7T Pro McLaren-editie
OnePlus 7T Pro McLaren-editie

Aangepaste McLaren-software

McLaren’s iconische racekleuren komen tot leven met exclusieve animaties, thema’s en wallpapers. Het vergrendelscherm is uitgerust met een minimalistische klok, geïnspireerd op het tijdloze dashboard van McLaren. Bij elke notificatie licht de rand van het gebogen scherm subtiel op in een papaja-oranje gloed. Unieke pictogrammen, speciaal ontworpen voor de OnePlus 7T Pro McLaren-editie, maken de McLaren-ervaring compleet.

 

En last but not least: ook bij deze ‘zak-McLaren’ valt weinig te klagen als het gaat om de prestaties: met 256 GB UFS 3.0 opslag en 12 GB LPDDR4X RAM combineert hij flagship-hardware met verfijnde software en de nieuwste QualcommSnapdragon 855 Plus-processor voor razendsnelle acties – net als in de supercar. Check HIER voor alle specs.

 

De OnePlus 7T Pro McLaren Edition 12GB + 256GB is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 859,-

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD