fbpx
Home / Horlogeboek  / THE WATCH BOOK “ROLEX”

THE WATCH BOOK “ROLEX”

DETAILS

Laten we duidelijk zijn, Rolex is, volgens velen, hét meest geliefde horlogemerk. Boeken over het legendarische merk zijn er natuurlijk altijd te vinden. The Watch Book “Rolex” is al bekend maar hernieuwd en verschijnt in januari 2020.

THE WATCH BOOK “ROLEX”

Het 256 pagina dikke boek heeft, naast de informatieve tekst, 350 kleurenfoto’s en 55 zwart/wit foto’s. Een must-have voor horlogeverzamelaars, -enthousiastelingen en iedereen die er een wil worden.

HANS WILDORF

Het bedrijf werd in 1905 opgericht door Hans Wilsdorf, een Beiers marketinggenie die zich toelegde op innovatie. Wilsdorf was verantwoordelijk voor de vele modellen en technische ontwikkelingen, waaronder de eerste officieel gecertificeerde polshorloges, de waterdichte Oyster-behuizing, de Datejust en sporthorloges zoals het horloge van de Submariner diver dat meer dan vijftig jaar oud is.

DE SCHRIJVER

GISBERT L. BRUNNER, geboren in 1947, werkt al sinds 1964 met polshorloges, slingeruurwerk en andere instrumenten die gerelateerd zijn aan “Tijd”. Rond de quartz-horlogecrisis in de jaren zeventig ontdekte hij ook een nieuwe liefde voor mechanische uurwerken.

 

Zijn talent en passie voor het verzamelen van chronografen bracht hem ertoe zijn eerste artikelen over dit onderwerp in tijdschriften, waaronder ZEIT Magazin en Chronos, in de jaren tachtig te publiceren. Hij heeft sindsdien meer dan twintig boeken geschreven over elk aspect van het vakgebied.

 

Je kunt het boek nu al bestellen in onze webshop voor € 69,95 + verzendkosten. Bestellen doe je hier.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD