fbpx
Home / Food & Drinks  / Virgil Abloh ontwerpt wederom limited edition Evian fles

Virgil Abloh ontwerpt wederom limited edition Evian fles

Bezige bij die Virgil Abloh. Naast zijn succesvolle collecties voor eigen label Off-White en Louis Vuitton Menswear, druppelt de samenwerking van de designer met mineraalwatermerk Evian lekker door.

Creatief adviseur duurzaam innovatieontwerp

Binnen deze rol lanceert de ontwerper een nieuwe limited edition ”Activate Movement”-collectie. Deze bestaat uit een exclusief ontworpen glazen fles en twee hervulbare evian® SOMA-flessen. Naast de collectie lanceert evian® het ”Activate Movement Program”, waarbij kandidaten tussen de 18 en 35 jaar de kans krijgen om een subsidie van €50.000,- te winnen voor duurzame ontwerpoplossingen. De inzendingen zullen worden beoordeeld door evian, Virgil Abloh en een panel van deskundigen.

”Ik geloof erin dat zelfs de kleinste dingen die je onderneemt, kunnen bijdragen aan verandering.” – Virgil Abloh.

”Dat was ook de inspiratie voor de ”Activate Movement”-collectie, omdat één druppel de aanzet kan geven tot een positieve verandering. Elk idee moet ergens beginnen. Daarom bedachten we; ‘Wat als wij nu die plek konden creëren?’ Een plek om de nieuwe generatie in haar kracht te zetten”, aldus Abloh.

© Evian
© Evian

Active Movement programma

Evian laat hiermee zien dat het zich heeft gecommitteerd aan een duurzame toekomst. Deelnemers aan het Active Movement Programma kunnen hun ontwerpen tot 31 maart 2020 inzenden. De QR-codes op de glazen Activate Movement-flessen leiden direct naar de online wedstrijd op evian.com/actmov.

De kracht van verandering

De ”Activate Movement”-collectie van Virgil Abloh is een eerbetoon aan de jeugd die de kracht heeft om verandering in gang te zetten en een oproep tot actie voor een duurzamere toekomst. Elke druppel op het ontwerp van de nieuwe glazen flessen staat voor de oorsprong en de puurheid van de bron van evian®; de Franse Alpen. De oneindige lus van druppels op het ontwerp staat voor de kracht en de mogelijkheid om met zelfs de kleinste actie een positieve verandering te bereiken.

De fles is vanaf maart verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD