fbpx
Home / Food & Drinks  / Voor de whiskyliefhebber: de boot op met Talisker

Voor de whiskyliefhebber: de boot op met Talisker

Over de Amsterdamse grachten varen terwijl je whisky proeft en geniet van heerlijke bites? Dat kan met Pure Boats en Talisker. Het Schotse whiskymerk en de rederij gespecialiseerd in ’boutique’ cruises, hebben de handen ineengeslagen voor de Premium Winter Warmer Cruise.

Verwarmend

Nu is onze winter amper een echte winter te noemen maar meer een uit de kluiten gelopen herfst. Desalniettemin is tijdens zo’n gure dag elke vorm van gezelligheid welkom. Comes in deze knusse boottocht. Twee uur lang genieten op de grachten, whisky in de hand, wiegende muziek op de achtergrond en begeleidende bites. Dat maakt een Talisker tasting des te leuker! Koud zul je het (alleen al dankzij de alcohol) niet krijgen op deze boot. Overdekt, comfortabele en alom aanwezige dekens houden je warm, evenals de verrassing aan het eind.

Talisker Campfire Choco

Als je je ogen sluit en je waant je op een landgoed in de Schotse hooglanden bij de open haard, wat zou dan de ultieme verwarmende drank zijn? Een boozy hot chocolate! Talisker heeft z’n eigen variant daarop bedacht: de Talisker Campfire Choco. Een flinke scheut Talisker 10 years, afgetopt met marshmallows en cacaopoeder. En nu hup, die boot op.

De Talisker x Pure Boats Winter Warmer cruise is t/m 16 april hier te boeken voor €59 p.p.

Beeld: © Ilsoo van Dijk, Talisker

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD