fbpx
Home / Food & Drinks  / BLEND JE EIGEN WHISKY

BLEND JE EIGEN WHISKY

CHIVAS REGAL

Na het nodige succes in Londen komt The Blend van whiskylabel Chivas Regal nu naar Amsterdam. The Blend is een prachtige kans om je eigen op maat gemaakte whisky te creëren in een inspirerende setting. In een uur durende sessie onder begeleiding van Chivas Regal Brand Ambassador Michael Knowles word je namelijk de ‘Art of Blending’ bijgebracht.

 

The Blend opent zijn deuren tijdens Amsterdam Cocktail Week in Freddy’s Bar van Hotel De L’Europe met in totaal 6 sessies op 19, 20 en 21 maart .

Tijdens deze sessie leer je meer over het erfgoed en de geschiedenis van premium whisky, inclusief de oorsprong van single malt en graan whisky’s, het samplen van verschillende malts met smaken variërend van romig, rokerig, citrus, fruitig en bloemig, evenals delicate graan Scotch whisky, tot aan het vakmanschap van een meestermixer die je leert hoe de verschillende smaaktonen ge‘blended’ worden om bijvoorbeeld de onderscheidende Chivas Regal-huisstijl te creëren.

 

The Blend vindt plaats in een privékamer achter de iconische Freddy’s Bar. Bezoekers van The Blend kunnen daarnaast ook de speciaal voor Amsterdam Cocktail Week gecreërde Chivas-cocktail ‘Alvarium’ proeven. Ontdek de whisky-expert in jezelf of leun lekker achterover en geniet van een Chivas sour.

 

‘Art of Blending’ tickets kosten € 15 en zijn direct te boeken via www.eventbrite.com. De toegang tot de bar is gratis. De sessies vinden twee keer per dag plaats op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart om 17:00 uur en 19:00 uur.

 

The Blend reist naderhand door naar het Whisky Festival Noord Nederland in Groningen op 27, 28 en 29 maart. Voor verdere locaties later dit jaar kun je terecht op www.chivas.com.

 

#MyChivasBlend

 

www.instagram.com/chivasregal Daarna mag je aan de slag om je eigen blended whisky te creëren!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD