fbpx
Home / Food & Drinks  / DART SMAKELIJK

DART SMAKELIJK

Darten terwijl je eet. Of eten terwijl je dart. Kies zelf maar. Het kan bij Oche.

De naam spreek je trouwens uit als ‘ok-i’ en staat voor de lijn waar spelers achter staan tijdens een dartspel. Oche Amsterdam transformeert het bekende dartspel tot een sociale en smakelijke beleving. Gasten worden uitgenodigd om, jawel, hun telefoon eens een tijdje weg te leggen om zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Het concept is overgewaaid vanuit Oslo waarna er een vestiging is geopend in Brisbane, Australie. Amsterdam is de derde vestiging wereldwijd.

“Oche” staat voor een terugkeer van de analoge sociale beleving, waarin de smartphone niet langer het middelpunt zal vormen. In plaats daarvan krijgen sociale relaties de prioriteit en de aandacht die ze wellicht al lange tijd niet hebben gehad,’’ vertelt General manager Boy Michaelidis.

SHARED MENUS

Tijdens het darten kun je genieten van shared menus die met lokale producten zijn samengesteld door de bekroonde ‘food whisperer’ Niels van Halen, o.a. voormalig chef-kok van het Michelin erkende restaurant De Hoefslag. Uiteraard zijn alle gerechten speciaal gemaakt om met die ene vrije hand te eten, terwijl je met de andere je pijlen gooit – of stiekem toch een selfie maakt met je smartphone.

 

Oche Amsterdam
Utrechtsestraat 11
Website and online booking: www.oche.com/amsterdam
Reserveringen: bookingams@oche.com
Telefoon: +31 20 800 3505

©presstigieux-8
Picture by ©KIRSTENVANSANTEN

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD