fbpx
Home / Gadgets  / GET READY!

GET READY!

Het komt er aan. En dan kun je er maar beter klaar voor zijn. We hebben het hier niet over een of ander virus, maar over 5G, de nieuwe standaard voor mobiele telefonie. Met de Find X2 Pro en Find X2 lanceert Oppo twee premium toestellen waarmee je voorlopig vooruit kunt. Ze zijn uitgerust met een QHD+ AMOLED-scherm en ondersteunen een verversingssnelheid van 120Hz. Dit maakt de OPPO Find X2 Series een van de scherpste displays op de markt.

VEGANISTISCH

Het design van de OPPO Find X2 Series ademt stijlvolle luxe. Met het 67,8° gebogen oppervlakontwerp heeft het visueel een randloos effect en ligt het toestel rond en soepel in de hand. Naast gradiëntglas maakt de OPPO Find X2 Series gebruik van twee nieuwe duurzame materialen voor een chique look-and-feel: keramiek en, zo noemt Oppo het, veganistisch leer. Wij gokken dat ze kunstleder bedoelen. Waterdicht en stofdicht spreekt voor zich.

60X ZOOM

OPPO Find X2 Pro is uitgerust met een combinatie van  drie camera’s, 48MP groothoeklens + 48MP ultragroothoeklens + 13MP telelens, en ondersteunt tegelijkertijd tweede-generatie 10x Hybrid Zoom. Ook beschikken de modellen over de unieke Sony IMX689-sensor. Innovatieve technieken maken het mogelijk om soepel tot 60x te zoomen, eenvoudig tussen lenzen te schakelen en te fotograferen tot een nauwe afstand van 3 cm. Met de vernieuwde Ultra Steady Video in combinatie met de 120° ultragroothoeklens worden 4K-actieshots beter vastgelegd dan ooit. Met OPPO’s Soloop videobewerkingstool maak je gemakkelijk opnames, eenvoudige edits en deel je content met één druk op de knop.

38 MINUTEN

De nieuwe smartphones zijn een van de eerste die zijn uitgerust met Qualcomm® Snapdragon™ 865 Mobile Platform voor een ultrasnelle 5G-ervaring. Met het nieuwe 5G-netwerk hoeven gebruikers niet snel te vrezen voor een lege batterij. De OPPO Find X2 Pro en OPPO Find X2 beschikken over 4260 mAh en 4200 mAh batterijen. Beide zijn uitgerust met de toonaangevende 65W SuperVOOC 2.0 snellader. Dit is de snelste en veiligste snellaadtechnologie in de mobiele telefoonindustrie. SuperVOOC 2.0 kan de OPPO Find X2 Pro in slechts 38 minuten volledig opladen.

DARK MODE

De OPPO Find X2 Series is voorzien van ColorOS 7.1. Als nieuwste versie van OPPO’s op maat gemaakte Android 10-besturingssysteem, biedt ColorOS 7.1 een licht ontwerp die de gebruikersinterface vereenvoudigt. De Dark Mode lees prettig gedurende de dag en verlaagt het batterijverbruik.

De OPPO Find X2 Series is vanaf 6 maart exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile en MediaMarkt. Later zijn de toestellen ook te koop zijn bij Belsimpel, Coolblue, Tele2, Ben en Mobiel.nl.

OPPO Find X2 Pro met 12 GB RAM + 512 GB ROM, in de kleuren zwart en oranje, is per direct beschikbaar i.c.m. een T-Mobile abonnement vanaf 41,50 euro. De adviesprijs is 1.199 euro

xyPgAZkA
pFnF5Jiw

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD