fbpx
Home / Horloges  / FRAAIE VLIEGER

FRAAIE VLIEGER

VAN DER GANG VLIEGER

De nieuwe Vlieger Limitée van Van der Gang Watches is een blikvanger. De 73 gram wegende solide rosé gouden kast werd in eigen huis gefabriceerd met behulp van een draad-erodeer techniek. Een tijdrovend proces waarbij de kast onder hoogspanning wordt uitgesneden, maar dat veel vormvrijheid biedt. Het uurwerk is in de basis een ETA 7751, maar werd verrijkt met eigen complicaties, zoals een tweede tijdzone met AM/PM-aanduiding, datum en chronograaf-functies. Opvallend is ook het groene synthetische saffierglas, dat de wijzerplaat van een aparte gloed voorziet.

Het glas is met 2,6 mm bovendien zo dik, dat het boven de lunette van het horloge uitstijgt, hetgeen een eigenzinnig aspect toevoegt aan het toch al opvallende design. De Vlieger Limitée is onderdeel van een nieuwe lijn binnen Van der Gang: ieder jaar worden bestaande modellen heruitgebracht, maar dan in bijzondere combinaties van materiaal en design. Deze Vlieger met referentie 20045GA-G is gelimiteerd tot een oplage van 25 stuks en kost € 27.800,-. www.vandergangwatches.nl

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD