fbpx
Home / Horloges  / MEISTERSINGER CORONA-ACTIE!

MEISTERSINGER CORONA-ACTIE!

MEISTERSINGER ACTIE

Bij MeisterSinger nemen ze de tijd niet zo nauw. Relax. Eén wijzer volstaat. Dat biedt voldoende nauwkeurigheid om je leven op een prettige manier te leiden. Maar… als het écht tijd is voor actie is, dan staat dit Duitse kwaliteitsmerk vooraan.

Zoals nu. Om tijdens deze corona-crisis geld in te zamelen voor het Rode Kruis geeft MeisterSinger tot en met juni van dit jaar bij wijze van uitzondering 10% korting op ieder model. Bovendien wordt per verkocht horloge 100 euro gedoneerd aan het Nederlandse Rode Kruis, dat direct ten goede komt aan de bestrijding van het Corona virus. Een sympathieke actie, waarbij het mes aan twee kanten snijdt: een tophorloge voor een superprijs én bijdragen aan een goed doel dat ons allemaal aangaat.

Wil je alles over de MeisterSingr-collectie weten, check dan www.meistersinger.nl of loop even langs bij een van de geselecteerde dealers.

meistersinger
Meister3

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD