fbpx
Home / Horloges  / ONSTERFELIJKE EVERGREEN

ONSTERFELIJKE EVERGREEN

PORTUGIESER CHRONOGRAAF

Hetzelfde, maar anders

De Portugieser Chronograph van IWC Schaffhausen is een van de weinige horloges die je iconisch mag noemen.

Een onsterfelijke evergreen, altijd herkenbaar dankzij die schone, open wijzerplaat, twee verzonken totalisators op 6 en 12 uur, geappliqueerde Arabische cijfers, de flens met kwartseconden en zijn slanke wijzers. Daaraan verandert IWC gelukkig helemaal niks. Wat wél nieuw is, is alleen maar een verrijking. Binnenin vinden we voortaan het door IWC zelf vervaardigde kaliber 69355, een robuust, nauwkeurig chronograaf uurwerk met klassieke kolomwielconstructie en een gangreserve van 46 uur.

En het fijne is dat je het nog mag zien ook. Door het royale kijkvenster op de achterzijde van de kast. Leverbaar in verschillende prijzen. Check www.iwc.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD