fbpx
Home / Lifestyle  / SUPERSMART

SUPERSMART

MILITAIRE LOOKS

Er zijn hier al heel wat smartwatches de redactie gepasseerd, maar nooit werden we zo blij als van dit exemplaar: de Tactix Delta van Garmin. Niet alleen vanwege zijn robuuste, militaire looks (hij is gebouwd volgens de militaire MIL-STD-810 standaard). Niet alleen vanwege zijn riante 1.4” display, het grootste horlogescherm dat Garmin ooit bouwde. Niet alleen vanwege zijn eindeloze lijst aan functies, zoals geïnstalleerde TopoActive Europa kaarten en geavanceerde navigatie-functies, waaronder een barometrische hoogtemeter, 3-assig kompas, diverse satellietnavigatie-technologieën, de dual-position (Universal Transverse Mercator (UTM) en militair grid (MGRS)), een stealth-modus, waarbij het horloge ‘onzichtbaar’ wordt door iedere vorm van communicatie uit te schakelen en de kill-switch, die in een keer alle informatie op het horloge wist. Niet alleen vanwege de talloze sport-, prestatie- en gezondheid ondersteunende functies.

En de voorgeprogrammeerde golfbanen en ski-resorts. En het contactloos betalen. En de ingebouwde muziek-opslag. En de weergave van berichten op je smartphone. En de zeer gebruiksvriendelijke app. Maar vooral ook vanwege zijn praktische inzetbaarheid. Want waterdicht tot 100 meter. En ultrasnel bedienbaar, zelfs mét handschoenen aan, want niet via een touch-screen, maar via vijf stevige geribbelde pushers. En de voorgeprogrammeerde golfbanen en ski-resorts. En het contactloos betalen. En de ingebouwde muziek-opslag. En de weergave van berichten op je smartphone. En de zeer gebruiksvriendelijke app. Maar vooral ook vanwege zijn praktische inzetbaarheid. Want waterdicht tot 100 meter. En ultrasnel bedienbaar, zelfs mét handschoenen aan, want niet via een touch-screen, maar via vijf stevige geribbelde pushers.

En last but not least, vanwege zijn uithoudingsvermogen. Maar liefst 21 dagen non-stop in de smartwatch-modus, inclusief continu fysieke metingen en een display dat 24 uur per dag leesbaar is. Kost € 899,- Check de volledige specs op www.garmin.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD