fbpx
Home / auto's  / BMW 330e

BMW 330e

ELEKTRISCH

Deze is goed op weg om één van de belangrijkste 3-Series te worden. Prima prestaties, rijgemak en veel comfort, vullen de altijd al standaard foutloze afwerking en aankleding aan.

De 12 kWh accu geeft een actieradius van 60 kilometer, al is deze in werkelijkheid een kilometer of 15 minder. Zeker als je op de snelweg gaat. Dan nog is het prima elektrisch rijden voor een groot gedeelte van je gemiddelde rit. Het beste gebruik van de 330e is als je ‘m in de stad (of dorp) elektrisch rijdt. Vervolgens overschakelt op de 2 liter viercilinder brandstofmotor op de snelweg en weer het laatste stuk voor elektra kiest.

Het mooiste van alles, BMW is al even bezig met de elektrificering van zijn wagenpark, dus de 3-Serie is meer dan capabel om zelf te kiezen wanneer hij de elektro- of brandstofmotor aanspreekt. De juiste technologie op de juiste tijd, zeker voor de afstanden die de gemiddelde Nederlander elke dag rijdt.

Vanaf €54.041

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD