fbpx
Home / Go!  / DANCE ‘TILL U DROP

DANCE ‘TILL U DROP

AUDIO OBSCURA

Je zult nog even moeten wachten tot je weer naar een lekkere dance-event kunt… Of toch niet?

Creëer je eigen dance-event in je woonkamer of ga naar een Pathé-bioscoop in de buurt. Via muziekplatform Audio Obscura kun je namelijk een bijzondere serie van livestream optredens bijwonen, met dj’s als Joris Voorn, Detroit Swindle en Eelke Kleijn. Vanuit iconische locaties door heel Nederland -zoals Kinderdijk, het Scheepsvaartmuseum, Pampus en de Euromast- geven zij live sunset performances.

De eerste wordt gehost door dj Joris Voorn, live vanuit de iconische Kinderdijk. Vanaf 11 juni is deze show exclusief te zien bij bioscoopketen Pathé, en op 18 juni is de livestream online beschikbaar via de kanalen van Audio Obscura. Meer informatie over de exacte programmering is te vinden op www.audio-obscura.com.

Leuk om te vermelden: de concerten worden mede mogelijk gemaakt door Philips TV & Sound en tijdens de livestream kun je meedoen aan de Music Trivia. Met als te winnen prijs de nieuwste Philips Sound sportoortjes (SN503/SH402), ultieme must-have voor sporten vanwege de geïntegreerde hartslagmeter. CHECK

Ook bij Pathé zit onder een van de rode pluchen stoelen een Philips Sound pakketje verstopt voor de gelukkige winnaar.

Kijk HIER voor een swingend voorproefje!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD