fbpx
Home / auto's  / MORGAN PLUS FOUR

MORGAN PLUS FOUR

KLASSIEKER

De looks van een klassieker, met de hand geslagen aluminium panelen en een nieuw frame. De Morgan-traditie zetten ze voort in de nieuwe Plus Four.

Onder dat aluminium platform vind je een 2.0 liter viercilinder met turbo. De motor is gemaakt door BMW en levert 258 pk. Met een 0-100 tijd van 4,8 seconden en een topsnelheid van 238 km/u. De Plus Four blijft verder herkenbaar, het is vooral onderhuids waar zaken aardig onder handen zijn genomen. Zo is het stalen ladderframe weg en maakt deze plaats voor een gebonden aluminium platform, dat we ook zien in de Morgan Plus Six. Daarnaast is er voor het eerst de keuze uit een achttraps-automaat met paddle shifters of een handbak met zes versnellingen. En krijgen we wat meer luxe als standaard met, ook fijn, wat meer bagageruimte. Verder LED-voor en achterlichten en ABS. Iets minder spartaans dus, maar gelukkig wel zónder in te leveren op die karakteristieke looks

Prijs €99.950 (vanaf)

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD