fbpx
Home / Lifestyle  / GLOBE-TROTTER

GLOBE-TROTTER

KOFFERS EN REISACCESSOIRES

Dit legendarische tassen-en koffermerk werd in 1897 in Duitsland opgericht  door ene David Nelken. Hij nam de verstandige beslissing om in 1932 te verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk en daar nooit meer weg te gaan.

Tegenwoordig worden al hun koffers en reisaccessoires gemaakt in Hertfordshire, met de hand, door zeer bekwame vakmensen. Uniek is dat deze ambachtslieden dat nog steeds doen volgens de oude tradities en met behulp van machines die dateren uit het Victoriaanse tijdperk. Al 123 jaar is de merkfilosofie onveranderd: een compromisloze uiting van puur vakmanschap.

De koffers van Globe-Trotter zijn naast smaakvol ook uniek, sterk en licht. En als een Globe-Trotter-koffer de wereld rondreist, ontwikkelt hij een uniek karakter, dat met de jaren alleen maar beter en mooier wordt.

Globe-Trotter heeft – en had- dan ook een klantenkring waar je U tegen zegt. Letterlijk. Denk bijvoorbeeld aan Sir Winston Churchill, die een Dispatch Case gebruikte toen hij minister van Financiën was in 1924. Ook Koningin Elizabeth II koos in 1947 Globe-Trotter voor haar huwelijksreisbagage en gebruikt diezelfde koffers nog tot op de dag van vandaag. Over duurzaamheid gesproken. 

Meer van deze tijd: Globe-Trotter heeft ook mogen acteren als de favoriete bagage van James Bond in ‘Spectre’ en straks in november in ‘No Time To Die’. En James weet als geen ander wat goed voor hem is…

Voor meer info: www.globe-trotter.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD