fbpx
Home / Horloges  / CULT DE CARTIER

CULT DE CARTIER

CULT DE CARTIER

He’s back! Of zo je wilt: She’s back! De Pasha de Cartier is namelijk unisex en daarmee helemaal van deze tijd. Oorspronkelijk gelanceerd in 1985, sindsdien veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Opvallend door zijn gladde ronde kast met brede rand rond het saffier, de  vierkante ‘rail-track’ voor minutenindicatie op de wijzerplaat, de opwindkroon verborgen onder een gecanneleerd beschermkapje voorzien van een blauwe spinel of saffier en de opvallende bandaanzet, nu voorzien van QuickSwitch-systeem.

Afgebeeld model is het summum voor liefhebbers van verfijnde techniek, want dit horloge geeft dankzij fraai skeletteerwerk zijn mechanische ziel en zaligheid van voor tot achter bloot. Dit specifieke model meet 41 mm en is voorzien van een automatisch uurwerk dat beschikt over 48 uur gangreserve. Pasha de Cartier is echter ook verkrijgbaar met een dichte wijzerplaat en in diverse maten en metaalsoorten. Prijzen beginnen bij € 5750,-  www.schaapcitroen.nl

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD