fbpx
Home / Lifestyle  / WIN! EEN SUPER KOPTELEFOON!!

WIN! EEN SUPER KOPTELEFOON!!

NEDERLANDSE DANCE GESCHIEDENIS

Op 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven de Dutch Dance Quiz. Ofwel drie afleveringen mee op een trip down memory lane door meer dan 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis!

En JIJ kunt er wellicht naar luisteren met deze topklasse Philips Fidelio X3 koptelefoon (t.w.v. €349,99) op je hoofd!

Een koptelefoon waar je U tegen zegt. Met een geweldig geluid dat je het gevoel geeft dat je een optreden live bijwoont. Bovendien erg comfortabel door gebruik van luxe materialen. Het lichtgewicht, donkere satijnen stalen frame is bedekt met zwart leer van de Schotse lederspecialist Muirhead. Het oorkussen is bekleed met velours. Kortom, bijzonder design van de hand van Rod White – Chief Designer bij Philips TV & Sound – en bekroond met een Red Dot Award. (check HIER de specs.

In het drieluik worden kijkers getrakteerd op onverwachte vragen, unieke anekdotes en nooit eerder vertoonde beelden. Van de oerknal in de jaren ’80 waarna niets meer hetzelfde was. De Roxy, iT, Parkzicht. Tot meezingen met 2 Unlimited, hakken op Thunderdome en de wereld die plat gaat voor onze grote Nederlandse dj’s. Een aantal van hen richt zich rechtstreeks tot de kijker: Erick E, Chuckie, Martin Garrixen Joris Voorn.

Dance liefhebbers kunnen hun kennis testen en kans maken op een Dutch Dance prijzenpakket door mee te spelen via hun mobiele telefoon, tablet of laptop. Vanuit de green room speelt het dj panel met o.a. Dano, The Darkraver, Roog, Michel de Hey, Julian Jordan, Reinier Zonneveld, Boris Werner, Luuk van Dijk en dance liefhebster Geraldine Kemper live mee in de uitzending. De Dutch Dance Quiz is op zaterdag 17, 24 en 31 oktober vanaf 21.00u op dutchdancequiz.nl of TV 538 (Ziggo/KPN).

Wil je kans maken op Philips Fidelio X3 koptelefoon en die op tijd in huis hebben voor de Dutch Dance Quiz? Stuur dan vóór 11 oktober een e-mail met je NAW gegevens naar info@gentlemenswatch.com o.v.v. Dutch Dance Quiz. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD