fbpx
Home / Horloges  / PLAATSELIJKE TIJD

PLAATSELIJKE TIJD

KLASSIEK MODEL

Altijd al een fan geweest van Ruhrpott? Of is Baden je favoriete vakantieplaats? Of Weimar? Of, misschien iets meer voor de hand liggend, Parijs, Oslo, Amsterdam? Dan kun je niet om de MeisterSinger City Editions heen. Elk jaar wordt door dit sympathiek horlogemerk een klassiek model gewijd aan een aantal belangrijke steden of regio’s, altijd in kleine oplages. Zo verwerft je als koper niet alleen een zorgvuldig ontworpen eerbetoon aan jouw favoriete plek op deze aarde, maar ook een zeer exclusief horloge.

Dit jaar vormt de N ° 03 de basis van de City Edition. Voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk in een stevige roestvrijstalen kast met een diameter van 43 millimeter. De saffierblauwe wijzerplaat met dégradé effect geeft deze editie een geheel eigen karakter. Het model heeft zilveren uur appliken en goudkleurige cijfers in een elegante typografie. Daarbij geeft de inscriptie ‘City Edition’ boven het datumvenster aan dat dit een uniek horloge is. Het typische silhouet of de herkenningspunten van de stad of regio zijn gedrukt op de achterkant van de zichtbodem, op de stalen rand van de achterkant van de kast staat de naam en een passend motto van de stad / regio gegraveerd. Zo draag je je favoriete stad altijd dicht bij je.

Om de pols herinneren ze de drager aan de geboorteplaats, het centrum van zijn leven of aan vakantieplekken waar ze dit jaar niet naartoe kunnen reizen. Dit alles op een voor MeisterSinger volledig logische en natuurlijke ontspannende manier door de tijd met slechts één wijzer te laten zien.

De City Edition 2020 horloges worden geleverd met een bruine vintage leren band en kosten € 1790,-. Check: www.meistersinger.com/nl

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD