fbpx
Home / Horloges  / PATEK PHILIPPE’S KUNSTSTUK

PATEK PHILIPPE’S KUNSTSTUK

MINUTE REPEATER

Welkom in de eredivisie van de horlogemakerij, het walhalla voor de liefhebber van micromechanica. Met pijnlijke precisie zijn welgeteld 356 onderdeeltjes in het handmatig opwindbare uurwerk samengevoegd om de tijd te kunnen vertellen in beeld én geluid. Jawel, ook in het donker vertelt dit horloge, dat luistert naar de welluidende naam 5303R Minute Repeater Tourbillon, je precies hoe laat het is. www.patek.com

Niet dankzij een ordinair laagje lichtgevende verf op de wijzers, maar met behulp van hamertjes en gongetjes die je activeert met een schuifknop op de zijkant van de kast. Het geluid daarvan is zo helder en fraai, dat je bijna de lamp uit zou doen om maar een excuus hebben om de hamertjes aan het werk te zetten. Maar het betoverende aanzicht van al die zichtbare mechanica aan de voor- en achterzijde van dit horloge is natuurlijk al meer dan excuus genoeg om er eindeloos van te genieten. De prijs is wel een dingetje: reken op zo’n zes ton in euro’s. www.patek.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD