fbpx
Home / Hi-tech  / OLD SCHOOL

OLD SCHOOL

BREITLING ENDURANCE PRO

Voilà, een horloge met een ingebouwde hartslagmeter. Maar wel een van het oude stempel. Deze Endurance Pro is namelijk geïnspireerd op de Breitling Sprint, een gedenkwaardig sporthorloge uit de jaren zeventig dat opviel door de combinatie van een pulsometer en een zeer bescheiden gewicht. Het vormde daarmee een ideaal instrument voor atleten die hun hartslag wilden monitoren.

20_endurance-pro-with-an-orange-inner-bezel-and-rubber-strap_ref.-x82310a51b1s1

COSC-GECERTIFICEERD

Datzelfde geldt voor dit nieuwe horloge. Het combineert een ultra lichtgewicht 44 mm horlogekast gemaakt van Breitlight -dat is 3.3 keer lichter dan titanium, niet magnetisch, thermisch stabiel en hypoallergeen- met een COSC-gecertificeerd SuperQuartz uurwerk dat tien keer nauwkeuriger is dan conventionele kwarts. En bovendien een pulsometerschaal gemarkeerd in wit, blauw, geel, oranje of rood, zodat je gemakkelijk je hartslag kunt meten tijdens sportsessies. Moet je wel even, net als vroeger, je vinger op de pols leggen en zelf tellen…. Kost € 2900 www.breitling.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD