fbpx
Home / Hi-tech  / COOL STUFF

COOL STUFF

KLEURRIJK

Het Italiaanse Vespa ging een samenwerking aan met de jonge Amerikaanse kunstenaar Sean Wotherspoon, met als resultaat dit opvallende eerbetoon aan de kleuren van de jaren ’80 en ‘90. Een speels vlakkenpatroon in geel, rood, donkergroen en zeegroen, opgesierd met witte inzetstukken zoals de ‘stropdas’ op het frontschild, de profielen van de carrosserie en de wielen, met het Vespa-logo in reliëf op de velgen, en afgerond met chroom en zwarte details. De Vespa Primavera Sean Wotherspoon heeft een viertakt 125cc ééncilindermotor van de moderne i-get-reeks, met elektronische brandstofinjectie en een uiterst economisch verbruik. Kost € 5869 www.vespa.com In dezelfde kleurstelling is ook een helm verkrijgbaar.

WATCHBOX

Globe-Trotter luidt de veelzeggende naam van dit compacte horlogekistje. Voor wie op reis gaat en niet kan kiezen welk horloge om te doen – of gewoon iedere dag iets anders om wil. Biedt plaats aan zes horloges, dus met die ene om de pols erbij genoeg keuze voor een hele week. Gemaakt van canvas en leder en voorzien van cijferslot.

Kost € 3140 www.berluti.com

SPEAKER OP AFSTAND

Sony introduceert de SRS-LSR200, een apparaat waarvan we nooit gedacht hebben het ooit nodig te hebben, maar het bestaat: een draadloze tv-luidspreker. Daarmee speel je dus het geluid van de tv af in een andere kamer dan waar die tv staat. Maar als je erover nadenkt, is dat best handig. Bijvoorbeeld wanneer je een persconferentie op tv wilt volgen, maar tegelijkertijd wilt koken in de keuken. Of wanneer je tijdens een spannende voetbalwedstijd hoge nood krijgt… We bedoelen maar. Ook een bruikbare aanvulling voor mensen met gehoorproblemen. En spatwaterdicht, dus binnen en buiten inzetbaar. Kost € 220 www.sony.nl

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD