fbpx
Home / Go!  / FUTURETRO

FUTURETRO

Het aanbod elektrische scooters en brommers neemt snel toe. Meer merken, meer uitvoeringen. En dit is absoluut een van de leukste modellen die we tot nu toe tegen kwamen: de Brekr Model B, bedacht en gebouwd in de Hollandse Achterhoek. Dat laatste is ook waar de oorsprong van die vreemde naam ligt: brekken is Achterhoeks voor een potje lol trappen.

ACTIERADIUS

En een ‘brekr’ is een levensgenieter, iemand die niet te zwaar aan dingen tilt en bovendien een grote liefde voor gemotoriseerde wielen heeft. Ook als die elektrisch worden aangedreven. Lol kun je op deze bike zeker hebben. Met twee accu’s aan boord zelfs tot 160 kilometer ver. Dat komt mede door het aluminium frame, waardoor de Brekr tien tot dertig kilogram lichter is dan een gemiddelde scooter en dus kan bogen op een grotere actieradius.

BACK TO THE FUTURE

Mooie specs, maar het mooist is natuurlijk het opvallende design van deze brommer, dat balanceert tussen futuristisch en retro. Een soort cafe racer uit de toekomst; een term die hem past hem als een maatpak, want ook deze breed gebande Model B is, gelijk die motoren uit de jaren vijftig, naar smaak te customizen. Live zien?

De Brekr is momenteel te bewonderen in de winkels van The Society Shop. Hij is leverbaar als snorfiets met een maximum snelheid van 25 km per uur of als bromfiets met een maximum snelheid van 45 km per uur. Kost vanaf € 4199 Check: www.brekr.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD