fbpx
Home / Horloges  / HET ANDERE JAPANSE MERK

HET ANDERE JAPANSE MERK

Wie aan mechanische horloges uit Japan denkt, denkt allereerst aan Seiko. Maar er is nóg een groot Japans merk, dat, ondanks dat het al 70 jaar bestaat, in Nederland nog niet zo bekend is. Een merk dat staat voor prima kwaliteit gekoppeld aan een heel vriendelijk prijskaartje. De naam: Orient.

Ben je op zoek naar een mechanisch horloge voor niet meer dan een paar honderd euro? Check dan deze Oriënt collectie eens. Je treft er zo’n beetje alle denkbare stijlen aan tegen prima prijzen. Voor wie iets meer te besteden heeft en liefhebber is van zichtbare mechanica is de Orient Star een interessante collectie. Onlangs werd namelijk een aantal modellen toegevoegd aan de populaire Mechanical Moon Phase Classic Collection, voorzien van mechanische maanfase en een van de meest iconische ontwerpen van het merk.

De modellen hebben een nieuw, in eigen huis gemaakt uurwerk met een gangreserve van 50 uur op basis van kaliber 46-F7, een evolutie van de kaliber 46-serie die al in 1971 werd gelanceerd. De nieuwe maanfasehorloges hebben een half skelet-diafragma op 9 uur, een gangreserve-indicator op 12 uur en een maanfase met datumweergave op 6 uur. De gedetailleerde afwerking en het versierde uurwerk zijn te bewonderen door de saffierglazen achterkant van de kast.

Prijzen voor de mechanische modellen zijn vanaf ca. € 250,00 (voor de geliefde Bambino) tot ca. € 1.500,00 (voor de Mechanical Moon Phase Classic Collection). Er is trouwens al een Oriënt vanaf € 159,00  Check deze webshop 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD