fbpx
Home / Lifestyle  / FIT THUIS

FIT THUIS

Het ene moment mogen we de sportschool wel in, een paar dagen later moeten de deuren weer op slot. Het zijn onzekere tijden voor mensen die hun fysiek graag in vorm houden. Dé oplossing om dit soort onzekerheden te omzeilen en zeker te weten dat je je iedere dag gezond in het zweet kunt werken is natuurlijk een gym in je eigen huis. Maar daar moet je maar net de ruimte voor hebben. Of… een heel slimme oplossing.

FITNESSBANK

Of… een heel slimme oplossing. Dat laatste is deze nieuwe

Technogym Bench, een van de meest innovatieve sporttoestellen ooit. Want compact (b 37,6 x h 44 x l 113 cm), robuust, strak vormgegeven én uiterst veelzijdig. Als de term alles-in-een fitnessbank ooit op iets van toepassing was, dan is het op dit apparaat. Wat je erop kunt doen? Zo’n beetje alles wat nodig is om in vorm te blijven – of komen. Dus afvallen, werken aan je conditie, je houding verbeteren, fitter en leniger worden en spiertonus opbouwen. Daarvoor kun je bijvoorbeeld talloze oefeningen doen met toenemende weestand, dankzij drie verschillende elastieken weerstandsbanden. Of je uitleven met vijf paar hexagon dumbbells, in gewicht variërend van 2,5 kg tot 10 kg; ideaal voor het geïsoleerd trainen van enkele spiergroepen of compound voor een full-body blasts.

SLIMME OPBERGVAKKEN

Of werken aan die o zo belangrijke sterke core met de weighted knuckles in verschillende gewichten en maten, van 0,5 kg tot 1,5 kg. Het mooie van deze Bench is dat al deze fitnesstools worden bijgeleverd, een eigen plekje in de bank hebben en dus nooit ergens rond hoeven te slingeren. Ook fijn zijn de slimme opbergvakken voor eigen trainingstools en de geïntegreerde wieltjes om het  trainingsstation gemakkelijk te verplaatsen. En mocht je een keer geen inspiratie hebben om zelf je eigen oefeningen te bedenken: via een qr code heb je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met video-workouts voor kracht-, weerstands- en core-trainingen. Leef je uit! Kost € 1190 www.technogym.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD