fbpx
Home / Art  / LOVE BIRD

LOVE BIRD

Valentijnsdag? Geef haar een vogel. En neem er zelf ook direct één…

Maar niet zomaar een vogel, natuurlijk. Geen papegaai, zeemeeuw of struisvogel. Die geven alleen maar rotzooi in je huis. Wij zaten meer te denken aan deze DaqiConcept Bird. Dit is dé perfecte accessoire in de woonkamer, in je thuiskantoor als bureaulamp of als romantische en stijlvolle bedlamp in je slaapkamer.

Bird, die door de licht naar voren leunende positie herinnert aan een vogel die voor zijn kleintjes zorgt, wordt door iedereen direct sympathiek gevonden. Hij heeft een elegante porseleinen kap met een matte finish, een walnoten houten voet en een matte gouden afwerking.

Over DaqiConcept: dit designbureau werd in juli 2015 door een team van productontwerpers opgericht in Taiwan. In het Chinees betekent de naam ‘Daqi’ zoveel als de tijd nemen om groot en volwassen te worden, wat benadrukt dat de beste dingen in het leven lagen van ervaring vereisen. Hun ontwerpen zijn dan ook een proces van voortdurend experimenteren en herzien, proberen en testen, en het mengen van oude ideeën tot nieuwe verrassende concepten. Zoals deze Bird. Daarbij combineren ze traditionele ambachten (jawel, ook de Bird wordt grotendeels met de hand gemaakt!!) en innovatieve technologie om prachtige voorwerpen te creëren die passen bij een moderne levensstijl. Andere producten, zoals Jingoo, een porseleinen vogel in een kooi die lamp en Bluetooth luidspreker combineert, check je HIER.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD