fbpx
Home / Fashion  / PME XV VOOR NEXT GEN

PME XV VOOR NEXT GEN

PME 1

Al Jaren is PME Legend een van de succesvolste mannenmodemerken in ons land. En dat willen ze graag zo houden. Om ook de jongere generatie te enthousiasmeren lanceren ze daarom de XV-collectie, met een focus op vooruitstrevende technieken en materialen. Zoals de XV-jeans, een rechtstreekse ode aan twee van de meest memorabele PME Legend jeans: de Aviator en de Nightflight. Die werden precies 10 (X) en 5 (V) jaar geleden ontwikkeld, vandaar dus de naam.

EMBOSSED XV-LOGO

De XV-jeans, in Dark Blue of Faded Black, is een comfortabele combinatie van katoen en elastaan. De lichte wassing zorgt voor een subtiel verouderde look en laat de horizontale vouwen in de broek, zogeheten whiskers, mooi naar voren komen. Lichte ‘damages’ op de voorzakken, een embossed XV-logo op de coinpocket en de geborduurde PME Legend XV-branding op de linker achterzak maken het geheel in stijl af.

LIVE EVENT DJ MIKE WILLIAMS

De nieuwste PME Legend XV Brand Ambassador is DJ Mike Williams. Deze Nederlandse DJ en producer is internationaal bekend en draait op de grootste events, waaronder Mysteryland en ADE. Tot zijn hits behoren Wait Another Day and Face Up To The Sun. Op 19 maart om 20:00 uur vindt een exclusieve livestream van Mike Williams plaats. De DJ draait dan een exclusieve set om de launch van de nieuwe PME Legend XV-collectie vieren, met onder andere zijn nieuwe track ‘Get Dirty’.

CHECK HIER  VOOR DE YOUTUBE LIVESTREAM. En check hier voor de XV-collectie!

PME 3

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD