fbpx
Home / Horloges  / EENTWEETJE

EENTWEETJE

Sommige samenwerkingsverbanden liggen zo voor de hand dat je je afvraagt waarom ze al niet veel eerder zijn opgestart. Zoals die tussen Porsche en TAG Heuer. Ze zijn beide rechtstreeks gelieerd aan de autosport, zijn dol op snelheid, zijn innovatief en hebben bovendien een product in het portfolio dat dezelfde naam draagt: Carrera, vernoemd naar een van ’s werelds gevaarlijkste open wegraces die werd verreden tussen 1950 en 1954 in Mexico.

DODELIJK RACEFESTIJN

Na in totaal 27 slachtoffers (zeven in de laatste editie) werd een punt gezet achter dit dodelijke racefestijn. Maar de illustere naam leefde dus voort.

En nu is het er dus eindelijk van gekomen. Porsche en TAG Heuer hebben de handen ineen geslagen met als eerste kindje deze TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. Daarop diverse verwijzingen naar het automerk: zoals een Porsche-inscriptie op de lunette en het onmiskenbare Porsche lettertype is gebruikt voor de indexen, die zijn geplaatst op een wijzerplaat met asfalt structuur. Het autostoel-achtige stiksel op de lederen band. En door de transparante kristallen achterkant van de kast zie je het slingergewicht in de vorm van een Porsche-stuur. De bedoeling is dat het een vruchtbaar en langdurig huwelijk wordt met vele nakomelingen, waaronder meer dan alleen een serie nieuwe horloges. We wachten af. Deze automatische chronograaf kost vanaf € 5500 www.tagheuer.com en www.schaapcitroen.nl

THP by Luxury makers - Stéphane Aït Ouarab 2021-2

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD