fbpx
Home / Horloges  / KLASSE KLEUREN

KLASSE KLEUREN

In het Duitse Glashütte worden al 175 jaar karakteristieke en hoogwaardige horloges geproduceerd; een jubileum dat Nomos Glashütte al vierde met de release van twee speciale modellen. Daar komt nu een derde bij: de Club, in drie nieuwe kleurstellingen, elk gelimiteerd tot 175 stuks.

ROBUUSTE MODELLEN

Om precies te zijn: onyx, navy en olive, telkens te zien door een gewelfd saffierglas. Inwendig is het Nomos uurwerk DUW 5001 aan het werk, het eerste automatische kaliber van het merk, geïntroduceerd in 2005. De duurzame en robuuste modellen zijn prima bestand tegen de uitdagingen van het dagelijks leven en waterdicht tot 200 meter. Prima geschikt dus voor sportieve inspanningen op, in of naast het water, maar ze matchen ook voortreffelijk met een meer formele kledingstijl. De kast meet een comfortabele 40 millimeter en de horloges zijn ook ‘s nachts goed afleesbaar. Kost vanaf € 1960. www.nomos-glashuette.com

club-automat-datum-detail-1

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD